Zoals je bent…..

God houdt van ons. Waarom? Door zijn genade!  En we mogen ons elke dag weer verwonderen over de grootheid van die genade. Wat betekent genade voor jou? Wat doet met jouw eigen gedachten en mening over jezelf? Hoe kan je dit inzetten in jouw relatie met de jongeren uit je kerk?

In de puberteit en adolescentie worstelen veel jongeren met hun identiteit en vaak ook met hun zelfbeeld. Jongeren die in mijn praktijk komen met allerlei problemen, hebben bijna altijd een beschadiging in hun zelfbeeld opgelopen, waardoor ze zichzelf kwijt zijn geraakt en niet (meer) kunnen genieten van wat God hen wil geven.

In deze workshop verwonderen we ons (opnieuw) over Gods Genade. Ook kijken we wat dit met ons zelfbeeld mag doen en hoe we oordeelvrij naar ons zelf mogen kijken. En natuurlijk komt ook de vraag langs hoe we met de jongeren op een helpende manier over dit onderwerp in gesprek kunnen komen.

Een persoonlijke workshop waarin deelnemers uitgenodigd worden vanuit hun eigen persoonlijkheid en misschien ook kwetsbaarheid hun vragen te stellen.

 

Workshopleider: 

Rolien Dijksterhuis

woonachtig in Veenendaal, getrouwd met Gerben en moeder van een tienjarige zoon. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het voortgezet onderwijs als docent, en binnen mijn eigen praktijk Bureau Lumen als trainer/coach voor jongeren en iedereen die met jongeren werkt. Ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens de moeite waard is en dat God een plan heeft met ieder van ons.

 

Presentatie: 

Dijksterhuis Zoals je bent…