Met jongeren de diepte in

Het is soms een enorme klus om met jongeren op bij catechisatie, vereniging of club een goed gesprek te hebben. Jongeren lijken geen zin te hebben, zijn afgeleid, of zijn meer in de mood voor grappen. Bij jouw vragen halen ze hun schouders op of hebben geen idee. Hoe kom je dan met elkaar verder? In deze workshop hoop ik jullie tips en ideeën mee te geven hoe je heel concreet met je groep naar meer diepgang (en verwondering) kunt werken. Een succesformule is er overigens niet, maar wel veel mogelijkheden!

 

Workshopleider:

Martijn Dekker

Ik ben Martijn Dekker, jongerenwerker in de GKv van Zuidhorn. Ik ben 25 jaar oud, getrouwd en vader van een dochtertje van bijna één. Naast jongerenwerk ben ik spreker en blogger. Buiten het werk om voetbal ik en kijk teveel series op Netflix.