God aan het werk door mij?!

Het lijkt wel of status tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Je bent wat je doet..

Dus wat doe je eigenlijk? Waar hou je je mee bezig?

Werkt God eigenlijk wel door je heen? Zie je het wel of ben je te druk?

In deze workshop neem ik je mee in een aantal principes  die om de hoek komen kijken als je jezelf beschikbaar stelt om door God gebruikt te worden.

Met een aantal eigen ervaringsverhalen hoop ik je te inspireren in het zien van God in alledaagse zaken maar ook in het verwachten van grootse dingen.

Je wordt uitgedaagd om niet alleen naar de jongeren te kijken die jij leidt, maar juist ook naar jezelf. Om ze zo mee te nemen in een het grote avontuur van het dienen van onze God.

Door samen te oefenen jouw verhaal kort en bondig uiteen te zetten zal je na deze workshop (nog) vrijmoediger op pad gaan om Jezus te delen in alles wat je doet.

 

Workshopleider: 

Gersom Westerkamp

Al van jongs af aan ben ik altijd al op zoek naar avontuur. Of dit nu komt door mijn in Rwanda genoten opvoeding of de meerdere lange reizen die ik gemaakt heb. Ik ben niet snel bang om buiten de gebaande paden te treden.

Mijn verlangen om God te dienen in alles wat hij doet heeft me onder andere gebracht bij Shelter City Christelijk Hostel in Amsterdam.

Daarnaast werk ik als ambulant begeleider bij mensen met niet aangeboren hersenletsel en ben ik gastlesdocent en spreker bij World Vision.

Mijn passie voor jongeren zet ik ook in bij de MaD bus. Een bus waar ‘hang’ jongeren in Houten hun verhaal kwijt kunnen. Tijdens deze verschillende bezigheden ervaar ik elke keer weer dat God dienen het grootste avontuur is wat je kunt ervaren.

Ik ben getrouwd met Esther en samen hebben we 2 dochters.

 

Presentatie: 

Westerkamp God aan het werk