BIJBELS DRAMA

Bijbels drama is een prachtig middel om te gebruiken bij jongeren. Het is een manier om veel dichterbij te komen en ze te laten voelen en ervaren wat geloven is.

 

We gaan heel laagdrempelig aan de gang waarbij je zult merken dat een Bijbeltekst veel meer gaat spreken en leven als je er muziek bij gebruikt en op een eenvoudige manier de jongeren kunt laten verbeelden.

 

Workshopleider: 

Christa Wieske-Stolper en Betsy Meems-Vuijk

Christa Wieske-Stolper getrouwd en drie puberende dochters. Parttime werk ik in het basisonderwijs (bovenbouw). Daarnaast ben ik werkzaam als regisseur in een media productie bedrijf. We maken promo’s voor bedrijven en scholen. En als enthousiasteling, samen met Betsy veel bezig met mime, dans en drama.

Betsy Meems-Vuijk, getrouwd en trotse moeder van twee jongens. Parttime aan het werk in het onderwijs in groep 6. En daarnaast geef ik al jaren, samen met Christa, met veel plezier mime- en dramaworkshops.