Ds. Arnout Francke –  spreker vrijdagavond

Arnout Francke is echtgenoot en vader van 4 kinderen – een echte jeugdwerker dus, met vallen en opstaan. In het verleden heeft hij veel opgetrokken met jongeren in het jeugdwerk van de kerk. Leuk, intensief, boeiend…. Op dit moment is hij als geloofspionier verbonden aan HECHT Leidschenveen-Ypenburg in Den Haag. Het gesprek aangaan met medebewoners over voetbal, het leven en God enzo… is een mooie en uitdagende opdracht. Verder is hij voor 40% verbonden aan de Ichthuskerk in Bodegraven. Jezus verkondigen is daar zijn hoofdtaak.

Titel: Kampvuurgesprekken – recht op de man af…

Sommige gesprekken zijn pijnlijk, maar gaan wel ergens over. Af en toe heb ik het nodig dat iemand mij bevraagt en doorvraagt, ook als het pijn gaat doen. Hoe zit het met jou? Wat beweegt je? Wat is je roeping? In het jeugdwerk kan het om van alles en nog wat gaan (programma’s, de kinderen, de organisatie, etc…), maar hoe zit het eigenlijk met jou? Heb je de moed om – net als Petrus (Joh.21,15-19) – je door Jezus te laten bevragen? Wees welkom! Ik hoop dat Hij werkelijk spreekt tot je hart.

Simon van Leeuwen – spreker zaterdagmorgen

Mijn naam is Simon van Leeuwen. Ik ben 32 jaar en ik werk als therapeut & coach voor jongeren in mijn eigen praktijk in Amersfoort. Ik ben opgegroeid in een evangelische kerk en jaren betrokken geweest bij Soul Survivor. (Soul Survivor is een beweging van jongeren die meer van God willen zien in Nederland)

Houvast

Hoe help je jongeren in hun ontwikkeling tot veerkrachtige volwassenen? Hoe benut je als jeugdleider je invloed hierop? Vaak zien we de adolescentie als een periode van risico’s en kwetsbaarheden, maar het tegenovergestelde is óók waar: deze ontwikkelingsfase biedt talloze kansen en krachten die benut kunnen worden! We bekijken verschillende psychologische aspecten in de ontwikkeling van de jongere en komen van daaruit tot praktische tips en tools die je direct kunt inzetten in de praktijk. 

http://www.jongerentherapieamersfoort.nl

Anco Oussoren – dagvoorzitter

Anko Oussoren is sociaal, geïnteresseerd in mensen en heeft zich vooral de laatste jaren ingezet voor jongeren binnen en buiten de kerk. Zijn passie ligt bij het jeugdwerk en het missionair gemeente-zijn. Hij heeft het verlangen om gemeenten toe te rusten vanuit de liefde van God. Hij is jarenlang jongerenwerker geweest. Eerst op straat, maar ook in de kerk. Nu werkt hij als (jeugdwerk)adviseur bij het Praktijkcentrum en is hij als vrijwilliger actief in het jeugdwerk in de kerk (GKv). In deeltijd volgt hij de masteropleiding missiologie in Kampen. Met zijn vrouw en drie kinderen woont hij in Hardinxveld-Giessendam. Net als vorig jaar weer de dagvoorzitter van de conferentie.

www.praktijkcentrum.org

All4Him uit Zwijndrecht – band

All4Him is een interkerkelijke praisband band uit Zwijndrecht en omstreken. We spelen voornamelijk praise & worship muziek, dit houdt in: mooie traditionele opwekkingsliederen maar ook moderne en eigentijdse christelijke liederen. Ons doel is de grootheid van God en de liefde van de Here Jezus uitdragen door middel van muziek, laten zien en horen wie God voor ons is en wil zijn. Dit willen we graag doen door en tijdens het begeleiden van praise- avonden, kerk/jeugddiensten en sing-ins.

http://www.all4himpraise.nl

Timzingt

Timzingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst. Hij dompelt zijn publiek onder in een mix van hilarische en mooie liedjes, raak en scherp cabaret, eerlijke en tedere poëzie. Gewapend met ukelele, piano en gitaar staat Timzingt garant voor een scherp en zinnig (liedjes)cabaret.

De (liedjes)cabaretier Tim van Wijngaarden speelt over (bijna) alles wat leven heet. En in het bijzonder over thema’s als:

  • geloof en kerk (want opgegroeid op de biblebelt);
  • onderwijs en opvoeding (want zelf ook parttime docent);
  • liefde en relaties (want doet verwoede pogingen liefhebbende echtgenoot te zijn);
  • arm en rijk (want is ambassadeur van Tear);
  • persoonlijkheidsontwikkeling (want nog niet uitontwikkeld).

Timzingt voor iedereen, overal en voor jou, dus treedt hij treedt ook op tijdens de jeugdleidersconferentie!

Lees hier meer over Timzingt.